2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi (01 Mart-04 Haziran 2021) Başkanlığımızda Çalışmaya Hak Kazanan KSZÖ Listesi

SIRA NO

ADI SOYADI

BAŞVURUDA BULUNULAN BİRİM

ASİL/YEDEK

ENİS IŞIK

ASİL

İSKENDER ŞİMŞEK

ASİL

GANİ ŞİMŞEK

YEDEK

ESMA KALAYCI

YEDEK

Çalışmaya hak kazanan öğrencilerden aşağıdaki belgeler istenir:

Belgeler Başvurdukları Birimlere mail ile ya da şahsen 17-19 Şubat 2021 tarihleri arasında teslim edilmesi gerekmektedir.)

Evrakları Mail ile göndermek isteyen öğrenciler;

Öğrencinin imzası gerekli olanlar için: Evrak doldurulup imzalandıktan sonra cep telefonlarından uygun bir programla tarandıktan sonra mail atılacak.

Diğer evraklar için: Telefonlarından uygun bir programla tarandıktan sonra mail atılacak.

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  2.  Yeni tarihli öğrenci belgesi (elektronik imzalı ya da e devletten alınabilir)
  3.  Bir adet fotoğraf,
  4.  Disiplin cezası bulunmadığına dair belge (elektronik imzalı alınabilir.)
  5. QNB Finansbank hesap numarası olması gerekiyor (enpara hesap numarası olmayacak).
  6. Kısmî Zamanlı Öğrenci (KZÖ) Çalıştırma Sözleşmesi,
  7. SGK İlişik Taahhütnamesi,
  8. SGK Aile Sağlık Yardımı (Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi (SPAS) Müstehaklık Belgesi) e devletten alınacak.